Skip to main content

02.03.2023

Julkkarikeikan valmisteluja

Lauantaina 4.3. kuvataan Olga Wilhelmiinan julkkarikeikka, joka julkaistaan Vuorovesi-singlen kylkiäisenä kaiken kansan katsottavaksi perjantaina 10.3.! OW:n olkkari muuttuu hämyisäksi klubiksi (vain savukone puuttuu) ja paikalle on kutsuttu kourallinen yleisöä aistimaan keikkatunnelmaa ja kuulemaan OW-originaaleja ihka ensimmäistä kertaa livenä.

Idealamppu syttyi

OW DUO:n treenit ovat sujuneet artistin sekoilun ja ”mitäs, jos…” -kommenttien siivittämänä (kiitos Aimo Paulle kärsivällisyydestä) ja biisit ovat pikkuhiljaa muovautuneet jänniksi laulun, pianon, kitaran ja synan kudelmiksi. Taustanauhat päätettiin heittää suosiolla sivuun ja vetää setti, jossa ison tuotannon sijasta (jonka aika tulee vielä ja josta siis tykkään kyllä sairaaaaan paljon!!!) haastoimme itsemme toteuttamaan biisit minimalistisina versioina, joissa kaikuisalla laulusoundilla, vahvasti efektoidulla kitaralla ja pianolla on tilaa hengittää. Myös julkaistava single Vuorovesi kuullaan pelkistettynä sovituksena.

Olohuonekeikalla kuullaan seuraavat biisit:

Valoa vasten
Pajatso
Sydänparka
Maailman kehtolaulu
Kirje
Vuorovesi
Pianonainen

Näistä kaksi on valikoitunut seuraaviksi singleiksi, joiden julkaisupäivätkin on jo päätetty (molemmat vielä ennen juhannusta – hyraa hyraa hyraa!). Tästäpä lisää tuonnempana…