Skip to main content

26.03.2023

Vuoroveden julkkaritunnelmia

Olkkari-julkkarikeikalla oli kivaa ja yleisö oli iiiihana – kiitos! Biisit vedettiin antaumuksella niinku kuuluuki. Myös koiramme ”Kyösti Mäkinappula, tunteiden tulkki” intoutui ulvomaan sydäntä riipaisevasti kesken biisin ”Sydänparka” (keikkataltion noin kohta 3:45). 

Varsinaisena julkkariviikonloppuna juhlistettiin biisiä seurueessa, jossa koiria oli enemmän kuin ihmisiä. Istuttiin kodassa, nautittiin kuohuvaa, kuunneltiin musiikkia. Ja aika monta kertaa tietysti Vuorovettä! Mikäpä sen parempaa! 

Btw. Vuorovesi keräsi kahtena ensimmäisenä viikkonaan yli 2000 kuuntelua Spotifyssa – siitäkin huolimatta, että biisi ei päätynyt millekään Spotifyn toimittamalle soittolistalle. Lämmin kiitos siis kaikille kuuntelijoille, jotka ovat biisiin tykästyneet ja sen omakseen ottaneet! Uutta musaa on tulossa – pysykää kuulolla!