Skip to main content

Operaatio Pajatso (musavideo)

Tällä sivulla kerrotaan Olga Wilhelmiinan Pajatso-musiikkivideosta. Ilmoittautumisohjeet vapaaehtoisille avustajille löytyvät sivun alalaidasta. Lue infoteksti ennen ilmoittautumista.

Avustajien osuus videolla

Yökerhossa kuvattava avustajien osuus on kuvitteellinen Olga Wilhelmiinan keikkatilanne. Avustajan tehtävä on siis…

 • bilettää täysillä musiikin mukana silloin kun kuvataan,
 • pukeutua pellenaamariin (kuva) kun on pellenaamarin aika ja
 • kävellä rytmikkäästi rivissä paikallaan kun niin ohjeistetaan!

Lopullisessa videossa kyseessä ei ole mikä tahansa tavallinen keikka vaan uni! Tästä syystä tanssilattialla siis seikkailee myös pellenaamareihin sonnustautuneita hahmoja. Mukana menossa saattaa olla pari muutakin omituista supersankari- tai kummitushahmoa.

Aikataulu

 • Avustajien osuus kuvataan ravintola Kurenkoskessa lauantaina 22.4. klo 16.30-18.00 välisenä aikana. Tämän jälkeen avustajien osuus päättyy.
 • Saavu paikalle niin, että pääsemme aloittamaan lyhyen ohjeistuksen jälkeen viimeistään klo 16.45.

Tärkeää tietää!

 • Vapaaehtoisten avustajien tulee olla täysi-ikäisiä. Musiikkivideon tapahtumat sijoittuvat yökerhoon, mistä syystä on sopivaa että myös videon tekemiseen osallistuvat ovat täyttäneet 18 vuotta. Muuten iällä ei ole väliä – tärkeintä on, että on tykkää bilettää musiikin mukana!
 • Vapaaehtoiset avustajat osallistuvat videon kuvauksiin omakustanteisesti (mahdolliset juomat tai muut kulut tms.), omalla vastuulla (esim. kulkeminen paikalle jne.) ja ovat vastuussa omasta toiminnastaan kuvauksien aikana. Paikan päälle siis iloisella mielellä ja toiset huomioivalla asenteella! 
 • Asuksi käy hyvin sellainen, jossa lähtisit tavallisestikin keikalle ja viettämään iltaa. Varaudu myös pukemaan kasvoillesi pellenaamari jossain vaiheessa kuvauksia: jokaiselle avustajalle on varattu oma henkilökohtainen naamari, jonka saa vaikka vappua varten mukaan matkaan kuvausten jälkeen.
 • Video editoidaan tarinankerronnallinen näkökulma ja kokonaisuus edellä. Yksittäisen avustajan kasvot saattavat siis näkyä videossa, mutta emme voi näkyvyyttä tai näkymättömyyttä kenellekään luvata. Jokainen osallistuja tullaan mainitsemaan videon lopputekstien kiitos-osuudessa (joko koko nimi tai esim. vain etunimi ja sukunimen ensimmäinen kirjain, jos avustaja niin toivoo).

Ilmoittautuminen mukaan

Vieläkö kiinnostelee? Jos vastasit kyllä, ilmoita itsesi ja kaverisi mukaan, niin olemme sinuun yhteydessä! (Paikka löytyy 25-30 ensimmäiselle ilmoittautuneelle.)

Ilmoittautuminen tapahtuu sähköpostitse osoitteeseen info@olgawilhelmiina.fi Kerro viestissä seuraavat tiedot:

 • OMA NIMESI/ NIIDEN HENKILÖIDEN NIMET, ketkä ilmoitat viestissä mukaan (koko nimi TAI vaihtoehtoisesti etunimi ja sukunimen ensimmäinen kirjain riittää tässä vaiheessa)
 • PUHELINNUMERO, josta sinut/ porukkasi yhteyshenkilön tavoittaa tarvittaessa (jos esim. tulee äkillisiä muutoksia aikatauluihin)

(Tiedot kerätään vain Olga Wilhelmiinan Pajatso-musiikkivideon kuvausta 22.4.2023 ja siihen liittyvää yhteydenpitoa varten. Käsittelemme tietoja luottamuksellisesti ja GDPR-säännöstö huomioiden. Säilytämme tiedot kahden viikon ajan videon julkaisupäivästä, minkä jälkeen osallistujien tiedot hävitetään.)