Skip to main content

Olga Wilhelmiina LIVE

2023 tuo uusia tuulia

Keväällä 2023 julkaistavan Vuorovesi-singlen myötä Olga Wilhelmiina DUO on alkanut treenailla sekä akustisempaa että taustanauhoilla väritettyä, rouhean popahtavaa ja jalan alle menevää settiä OW:n oman materiaalin parissa. Setissä kuullaan, mikä OW oikein on naisiaan: biiseissä kuultavat monet eri vaikutteet sitoo kokonaisuudeksi artistin vahva laulusoundi sekä punaisena lankana mukana kulkeva pianismi. Siis rohkeasti oman näköistä musaa, jota kannattaa tulla ihmettelemään!

Artistin täyttäessä pyöreitä vuosia luvassa on synttärikeikka, jolla juhlistetaan myös kevään ensimmäistä sinkkujulkaisua – keikkakalenteria ja somea kannattaa siis pitää silmällä!

Juhannus Pudiksella 2022
Juhannus Pudiksella 2022

Keikat 2022

Powerkaksikko Olga Wilhelmiina ja Aimo Pau keikkailivat vuonna 2022 piano-kitara-kokoonpanolla omalaatuisen ja laadukkaan cover-materiaalin parissa. Keikoilla soi suomen- ja englanninkielistä materiaalia Lady Gagasta Kikkaan ja Hectorista Duran Duraniin – monella keikalla kuultiin myös legendaarinen soolo Madonnan Material Girl -klassikkoon joka musiikinopettajan lempisoittimella nokkahuilulla soitettuna. Sori siitä.

Olga Wilhelmiina DUO täyttää meiningillään isommankin festarilavan, mutta sopii yhtä hyvin viihdyttämään pubeihin, yksityistilaisuuksiin tai vaikka kotibileisiin! Uusi, timanttinen keikkasetti täydentyy erikseen sovittaessa myös klassikoilla ja toivebiiseillä.

Ota yhteyttä!